Over mij

Over mij

Als kind ben ik er vroeg achter gekomen dat ik meer kon dan andere kinderen. Vaak wist ik als er iets stond te gebeuren voordat het daadwerkelijk gebeurde.
Ook voelde ik als er een woning of ruimte “niet pluis” was. Ik was ook heel lang bang geweest in het donker of in de stilte, dit heb ik allang niet meer en heb ondervonden dat dit goed te doen is met de juiste begeleiding.

Toch was het soms lastig omdat men niet altijd geloofde in de “verhalen” van mij en soms nog steeds niet. Dit heb ik geaccepteerd en vertrouw erop dat als het ooit zover is, mensen erin zullen geloven door bij mij langs te komen. Ik heb veel sceptische mensen ontmoet die nu inmiddels een klant zijn en regelmatig een beroep doen op me. 
Inmiddels heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn gaven en te doen waar ik goed in ben.

Daarnaast ben ik ook gewoon moeder van een dochter en leef mijn dagelijkse leven… alleen soms net even iets anders!

Wat ik doe

De laatste 10 jaar leg ik tarot kaarten en mijn favoriet zijn de “zigeuner waarzegger kaarten”. Kan ook niet anders aangezien ikzelf een zigeunerin ben.

Mijn gaven zijn heldervoelen, horen en zien, waarmee ik kan waarnemen wat er op dat moment speelt bij en persoon, wat ze voelen en doormaken. Zijn het fysieke klachten dan kan ik specifiek een healing geven. Denk hierbij aan fysieke pijnklachten, chronische klachten maar ook stressgerelateerde klachten.

Ook een belangrijke is dat ik blokkades op energetisch niveau van mensen kan behandelen. Blokkades die vanuit het verleden zijn opgebouwd en voor de nodige klachten zorgen.
Mijn leggingen gaan vaak gecombineerd met een reading en zijn vaak verrassend correct, ik geef boodschappen door die belangrijk zijn voor de nabestaanden.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je
kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een afspraak.

Contact

Adres

Maaierstraat 11
7545XK Enschede

Contact
Openingstijden

MA – VRIJ: 11.00 – 20.00 uur

ZA – ZO: 11:00 – 17:00 uur

Schuiven naar boven